Min mamma Torborgs genealogi

Min mamma Torborgs genealogi

En släkthistoria av Rolf Ericson

HÄR BÖRJAR BERÄTTELSEN OM MAMMAS SLÄKT

BYGG DITT EGET SLÄKTTRÄD/

BUILD YOUR OWN FAMILYTREE HERE

Nils Elfssons stamtavla

SläktforskningPosted by Rolf Ericson Tue, December 30, 2008 13:27:08

HÄR

Bonden Nils Elfsson en av mina många stamfäder på min mors sida, vars många släktled är mycket väldokumerade av kända släktforskare, inte minst Bo Lindvall. Hans forskning är publicerad bland annat i Östgöta Genealogiska förenings tidning Lövet. Från Nils Elfsson härstammar många kända personer. Bland annat Tage Danielsson och Fredrik Reinfeldt.

Av sekretessskäl har jag undviktit att publicera de senaste generationerna. Skulle det ändå förekomma att jag begått något misstag i detta, så är jag mycket tacksam att få veta det.

Mina uppgifter har jag så långt som möjligt uppgivit källorna till. Brister kan förekomma.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sebastian Sedersten Sun, April 13, 2014 18:08:53

Hej Rolf, Jag heter Sebastian Sedersten och håller på med släktforskning, jag kom nyligen fram till att jag också är en ättling till Nils Elfsson, via hans dotter Ragnhild Nilsdotter, intressant med Tage Danielsson och Fredrik Reinfeldt, det kanske finns fler kändisar i släkten? Jag har ca 600 ättlingar till Nils så det är inte så mycket, hade varit intressant att höra vad du vet om släkten.

Med vänlig hälsning Sebastian Sedersten min mail s.edda@hotmail.com